понеділок, 29 травня 2017 р.

Проект «Створення пілотних культурно-освітніх майданчиків для дорослих в невеликих населених пунктах Миргородського району Полтавської області»

У Полтаві, на Соборному майдані, розпочався триденний навчальний блок проекту «Створення пілотних культурно-освітніх майданчиків для дорослих в невеликих населених пунктах Миргородського району Полтавської області» за підтримки Представництва німецької неурядової організації «Німецьке об'єднання народних університетів» (DVV International Ukraine), де зібралися 20 активних громадянок та громадян з сіл Миргородського району, які мають амбітну мету - створити гідні умови для розвитку дорослого населення у своїй громаді. 

Другий день проекту стартував у HUMAN пространство роста. Учасників познайомили з досвідом, принципами роботи коворкінгу та цікавою методикою розвитку духу й тіла Alfa-Gravity у практичний спосіб=)


Інтенсивне навчання розважили прогулянкою у Полтавський дендропарк. Там Olga Otkydach ділилася історією про те, як вона та інші активісти поступово відновили цей раніше занедбаний прекрасний куточок природи.








Відвідали Галерейний проект "Арт-місія", де Евгений Аничин розповів про завдання, ідею та принципи роботи арт-простору.











Ярослав Шевченко ознайомив учасників та учасниць з принципами використання електронних сервісів у роботі оррганізації.










А Maxim Makukha, експерт з питань поводження з ТПВ та енергоефективності ГО Еколтава провів тренінг «Освітні напрямки та цільові групи ГО екологічного спрямування».














Немає коментарів:

Дописати коментар